Më shumë se 100 bletë

Kompania jonë filloi si një biznes familjar me një numër të kufizuar bletësh dhe disa koshare mjalti. Me kalimin e kohës, ne kemi zgjeruar fermën tonë dhe kemi përmirësuar teknikat tona të kultivimit. Sot, jemi një organizatë moderne me rreth 100 familje bletësh dhe një infrastrukturë të avancuar për prodhimin e mjaltit.

Çfarë ofrojmë:

Mjaltin e llojeve të ndryshme

Ne kultivojmë blete të specializuara për të prodhuar mjaltin e llojeve të ndryshme. Përvoja jonë dhe teknikat inovative na lejojnë të ofrojmë një shkallë të gjerë aromash dhe shijesh që i përshtaten preferencave të klientëve tanë.

Mjaltin bio

Mjaltin me origjinë të kontrolluar

Ne ndjekim çdo fazë të prodhimit të mjaltes me kujdes dhe përkushtim. Çdo gotë mjalti që ofrojmë vjen me një origjinë të kontrolluar dhe një shënim të detajuar të lokacionit ku janë kultivuar bletët dhe prodhuar mjalta. Kjo na siguron cilësi të lartë dhe transparencë për klientët tanë.

Edukimin dhe promovimin e ndërgjegjësimit

Ne jemi përkushtuar në edukimin e konsumatorëve dhe promovimin e ndërgjegjësimit rreth rëndësisë së bletëve dhe mjaltit. Organizojmë takime, workshop-e dhe fushata informuese për të rritur ndërgjegjësimin rreth mjaltit dhe efekteve të tij pozitive në shëndetin dhe mjedisin.

SI PUNOJMË

Mbi 20 vjet përvojë