20 vjet përvojë

Më shumë se 20 vjet hulumtim

Kompania jonë filloi si një biznes familjar me një numër të kufizuar bletësh dhe disa koshare mjalti.
Me kalimin e kohës, ne kemi zgjeruar fermën tonë dhe kemi përmirësuar teknikat tona të kultivimit. Sot, jemi një organizatë moderne me rreth 100 familje bletësh dhe një infrastrukturë të avancuar për prodhimin e mjaltit.

Mjaltin e llojeve të ndryshme

Mjaltin bio

Mjaltin me origjinë të kontrolluar

RRETH NESH

Prodhim natyral i mjaltit që nga 1990

Kompania jonë është një udhëheqës në fushën e kultivimit të mjaltes nga bletët.

Zbuloni se si prodhohet mjalti

SI PUNOJMË

Mbi 20 vjet përvojë